Seks sa najboljim prijateljem

0 views
0%

Seks sa svojim najboljim prijateljem

Moj najbolji prijatelj, Aleksandar, koji je godinu dana stariji od mene i znam gotovo cijeli svoj život. Do prije nekoliko mjeseci ništa se nije dogodilo između nas, iako je daleko od poticanja. Na putu prema moru sjedili smo na autobusu jedan po jedan, tiho spavali u krilu na kraju potpuno ranjenog kurac. Uvijek mi je pokazao komade erotske odjeće koju je kupio za svog dečka. Nekoliko puta, kad je bila na putu, ušla je u veo i pitao je tko je bolje. Čak smo nekoliko puta spavali u istom krevetu, onu u donjem rublju i košulju za roštiljanje, a ja sam samo na zavjesu, naravno, čvrsto izvezen. Čuvali smo međusobno iskustvo i fantazije … učinili smo i sada, sada vidim, iako smo ga uvijek odbacili i objasnili da nema ništa drugo.

Sex sa drugarom..
Prošle sam godine bio sam kod kuće. Danas sam bio na klupi i pozvao me da radim svoj posao. Kad je stigla, uhvatila je iznenađujuće ljeto. Sve je bilo mokro i tražila je ručnik, a nešto se promijenilo. Dao sam joj majicu koja je dva puta veća i služila kao haljina. Međutim, dok sam tražila majicu, doslovno je sve od mene. Da, doslovno sve. I četke i čvorovi koji se nisu razlikovali. Očigledno je sve bilo natopljeno kišom. Bila je gola pored mene i čekala da njezina košulja pomiješa kosu.
Došla sam joj tako gola. Za dugo vremena tražim izvanrednu veliku košaru dojke, ali i za glatku brijanje maca. Vizija je bila ispunjena i održana, a onda sam joj dao majicu, tako da se samo nasmijala i zahvalila joj. Ne morate objasniti kako je moja djevojka toliko vruća. Bilo je teško kao kamen. Imala sam impresivan na širokoj obali. Već neko vrijeme nisam nosila košulju. I sve ovo je čudan ton.
Sjedili smo u sobi, opušteni na kauču. Mislio sam da ništa ispod ove košulje nije ugodno. Nekoliko puta, kao što se kasnije ispostavilo, namjerno sam “pucao na slike” prebacivanjem s jedne pozicije u drugu. Najsvjetlija maca ikad može biti tako uvijena da je tako vlažna tako dugo da je sklizak.
Dok smo razgovarali i razgovarali s drugima, prevladali smo umor i kišu pa smo se odlučili zaustaviti. Zagrlili smo se i zaspali. U nekom smo se trenutku počeli probuditi, držeći me u erekciji. Bili smo kao da smo spavali, iako smo bili budni. Gurnuo sam kurac čvrsto, polako, ali lagano potresao, gurajući se kao da se istezao i još spavao. Međutim, bilo je to da je bilo brže, teže i teže, srce je udarilo teže. Ništa mi nije bilo bolje. Imala sam dojam da će moje srce eksplodirati tako teško kao što je to. Bio sam krut, teže i bliže, prvo na vrata, na moje lice. Osjetila je dah i polako se okrenula prema meni, ali nije odgovorila. Za usne usana našli smo kraj jednog kraja … nismo se dugo poljubili, iako su se usnice praktično naslonile, gledali smo, jako su disali.
Došao je brzo i pronašao me, zagrlio me. Bez riječi sam stavio kratke hlače i stavio ga u jedan metak. Počeo se miješati sa svojom dušom (i još uvijek gola) oko mom kurac. U jednom trenutku sam ga uhvatio uskoro, poljubi kao nikad prije, i čovjek je upravo dobio u njoj maca maca.
Bilo je čvrsto, ali polako. Dick je do kraja dosegao svoj centimetar i otišao do kraja. I posljednja prepreka, košulja mi je nestala. Jednim udarcem sam ga spustio i tiho sjeo na prsa. Nisam znao što bih poljubio i došao k njoj. Htjela sam toliko i odjednom, zapravo nisam bila svjesna onoga što radim cijelo vrijeme.
Samo znam da je nakon nekoliko trenutaka došlo do kraja. Jednom … i drugi put … treći put … sve u deset minuta … Ako nisam bio tako uzbuđen, mogao sam se izdržati dugo vremena, siguran sam da će to završiti deset puta. Jamčim. Ipak, nisam mogao pratiti. kao da je to znala, čim sam bila na kraju, sjela je pored mene, tako da je njezin magarac i maca bili ispred nosa i tako slatko počeli pušiti da nije imala izbora. Nakon prvih nekoliko pokreta njezinih usana i jezika, ispustila sam sobu i sebe … posvuda na krevetu …

From:
Date: November 15, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.