Gay ispovesti

0 views
0%

Gay ispovest

Nakon godine dana, od kada sam počeo da tražim, upoznao am Darka. Dogovorili smo se da se nađemo na kafi, kako bi se malo bolje upoznali..,.
Bio sam toliko nestrpljiv da sam došao sat vremena ranije od zakazanog vremena. Naručio sam kaficu – kratku, jer trema i nervoza me prala 100 na sat. Šaljem poruku, da javim za kojim stolom sedim. Na moje iznenađenje, visoki gospodin, jače građe, 50-ak godina star, seda mi za sto. Pogleda me zelenim očima i predstavlja se kao Darko.
Upoznajemo se i sve nervoznije sjedimo. Darko radi prvi korak. Kaže kako je već nekoliko dana suvog kurca, totalno bez seksa i da samo drka kurac u slobodno vreme, jer mu je žena kod majke, tako da mora da pregledava porno filmove i sve porniće na sajtu x videos. Pita me, želim li kod njega na koju kratku domaću rakiju. Naravno, pristajem. (U sebi pomislih ‘ Sad će i meni da pušta pornice)
Ušli smo u stan, zatvorili vrata i dok sam skidao jaknu, osetio sam Darkove dlanove na svom dupetu. Okrećem se i počinjemo strastveno ljubljenje.

Po prvi puta se ljubim sa muškarcem. Ljubi me po vratu i polako me skida. Nisam se ni snašao, a već smo bili pored troseda, ja bez majice sa spuštenim farmerkama i boksericama na kolenima. Darkova jedna ruka na mom lepom kurcu, a druga na guzu. Naglo je prestao, naredio mi da se skinem do kraja i otišao u wc. Čekao sam možda minut (koja je meni trajala kao celi sat) dok Darko nije izašao go iz toaleta. Ispričao mi se što se dole nije obrijao kao i ja. Dolazi do mene, veliki kurac mu stoji ravno ispred mojih očiju. Vidim svaku žilu. Deblji je i dulji od mojega.

Ništa ga ne pitam, počinjem ga milovati, ljubim mu glavić i mazim jaja. Pokušavam improvizovati što bolje, jer nikada nisam to radio. Zaustavlja me i ljubi me po trbuhu. Spušta svoje usne sve bliže mom kurcu, a što je bliže jezikom do kurca, to su mu prsti bliže mom anusu. Prstom mi miluje anus, a na kurcu osećam dah. Jezikom mi polazi po glaviću i polako ga usisava. Blaženo mi je. Uživam. Ne postoji ništa za mene osim tvrdog kurca u ustima Darka. Sperma mi ključa u jajima, ali trudim se kontrolisati, jer ne želim da prerano prestane. Darko je to osetio, pogledao me, namignuo mi i bez da je kurac vadio iz usta, ugurao mi prst u šupak i počeo me jebati prstima i pušiti mi kurac. To je bilo previše, nisam stigao ništa ni reči, nego jednostavno sam svršavao, punio sam mu usta spermom. Orgazam je bio toliko jak da su me jaja zaboljela, a nisam ni shvatio do tada da u šupku imam dva, a ne jedan prst.
Darko je konačno ispustio moj kurac iz svojih usta, izvadio prste iz mene i poljubio me. Osetio sam njegov jezik koji je bio slankast. Priči nije bio kraj. Jebali smo se cele noći kao da se znamo godinama i kao da smo pederi od rodjenja!

gay price gej

From:
Date: December 20, 2015

2 thoughts on “Gay ispovesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.