Ja i on erotska gay priča

0 views
0%

Istinita gay prica

Nikako nisam mogao da nadjem u Srbiji (a ni u regiji) nekog decka koji ce bez problema da ima sex sa mnom, i uvijek se sve svodilo na to da smo na korak od sexa, ali da na kraju odustane, pobjegne ili me zablokira. Na jednom gay sajtu sam postavio slike, i kako znam engleski i kako je to internacionalni stranice, stalno su mi stizale neke poruke od moderatora, ali nikada nijedna od nekog muskarca, dok sam ja svakodnevno pretrazivao muskarce sirom Europe, slao poruke – i dobio jedno veliko NIŠTA. Dobro sam upamtio, bio je 2. rujna 2014., ušao sam na sajt i vidio da mi je poslao poruku Dominik, koji je imao 58 godina i izgledao vrlo dobro za svoje godine. Čim sam otvorio poruku, znao sam da ću imati sex s ovim tipom …. Osjetio sam! Dominik je bio iz Poljske, točnije iz Krakova, i kako je naveo u poruci ˝ nikada nije karao tipa s tako velikom guzom ˝ a kako sam ja krupan i sa velikom guzom, osjetio sam šansu! Dopisivali smo se točno 13 dana, i ja sam odlučio da se po prvi put kresnuti s muškarcem, i to sa strancem!

gay sex

Izdrkao kurac na muskarca u vlaku

Poslao mi je sliku njegove kite, nisam bio previše zadovoljan veličinom (14 cm) ali mu je širina bila 5 cm s prelijepim glavićem i to me je oduševilo! Dominik mi je odmah rekao da ne može doći u Srbiju jer nema vremena zbog posla kojim se bavi izdvojiti 5 dana za taj put, a ja koji nikada izvan Srbije nisam išao, put u Poljsku mi je bio pravo StaSié jer gotovo da ništa o toj zemlji nisam znao, izuzev da postoji.
Ipak, odlučio sam doći u Poljsku, jer mi je želja za seksom s muškarcem bila prevelika, i nikada veća i jača! Kako ne postoji nijedna jedina opcija da se od Beograda do Krakova doputuje bez presjedanja, otišao sam jutarnjim vlakom za Budimpeštu, da bih uhvatio večernji vlak za KRAKOW, i ukupno 18 sati putovao za 24 sata! U Krakow sam stigao izmoren i iscrpljen od puta, gotovo da trenutak nisam spavao, već sam samo mislio o Dominiku kako me kara, kako mu pušim i nekolika puta sam ga izdrkao u vlaku.

Na stanici Krakow Glowny me je dočekalo lice! To je bio ON! DOMINIK … Niži od mene za čelo, proćelav i građne solidno za svoje godine. Htio sam ga poljubim, ali znao sam da to nije moguće na javnom mjestu! Otišli smo gradskim prijevozom do stana koji je iznajmio od svog prijatelja, jer nismo mogli kod njega kući jer Dominik oženjen i ima kćer od 24 godine kao i ja ?! To sam tek saznao kad sam došao, ali me nije bilo briga, mislio sam samo o njegovoj kiti .došla smo poslije nekih 15 min vožnje i 5 min hoda do stana, i kad sam ušao u stan, nisam znao što da radim … .Da li da odmah krenemo u akciju, ili?! Dominik je to osjetio, blago se nasmiješio i rekao mi da sjednem i da se osvježim. Došao je poslije 5 min sa dvije banane, cijeđenom pomorandzom i kavom. Nisam bio u stanju ništa da jedem i pijem, samo sam se ustao, sjeo pored njega i poljubio ga!
Uzvratio mi je, i nikad slađe nisam doživio da mi netko tako lijepo gura jezik u usta, jezikom mi od usana liže bradu i sočnim poljupcem mi poljubi i jezikom ovlazi vrat. Uhvatio sam ga za kitu, bila je dignuta. Rekao mi je da odemo do sobe, da nam nije neudobno na trosjedu. Došli smo do sobe, legli smo na krevet i počeli se ljubimo i prevrćemo po krevetu. Svlačili smo jedan drugog, i bez prestanka se ljubili dok se nismo skroz svukli, i kada sam napokon shvatio da sam po prvi put go ispred drugog muškarca, osjetio sam kako mi se kita sve više i više diže. Polako sam jezikom krenuo od njegovih usana, vrata, grudi i trbuha da klizim do njegove kite, i kako sam stigao do kite, presao sam jezikom preko cijele dužine, i počeo mu sisam testise, i da mu ga polako drkam. On je uzdisao, a to me palilo jako. Lizao sam mu testise, i cijele ih u usta stavljao, i čim sam ih stavio u usta, i jako ih sisao on je sve više i više uzdisao.
Od testisa sam poceo da ližem kitu, ali ne stavljajući je u usta, već od glavića do kraja lizao i Dominik je izgovarao nešto na poljskom, ali sam shvatio da su uzvici zadovoljstva. Kako sam ga izlizao cijelog, onako mokrog sam ga stavio u usta, i počeo ga pušim, sa povremenim lizanjem glavića, koje me je nenormalno palilo!
Mislio sam da mu ga nisam pušio ni minutu, kad mi je svršio u usta dok sam mu lizao glavić, te je sperma završila malo na mom jeziku, malo po bradi i po trbuhu Dominika, jer je nenormalno mnogo svršio. Uzdisao je, ustao je i uvalio mi jezik u usta, i rekao mi da je predivan osjećaj kad ljubiš nekoga tko ima u ustima okus sperme. Pogledao sam mahinalno na sat, vidio sam da sam mu ga pušio 15 min, a mislio sam da nisam ni minutu! Da li je pio viagru ili ne – ne znam, ali znam da mu se poslije svršavanja kurac nije spustio ni za milimetar, već ostao krut kao da nije svršavao uopće. Sad je bio red da mi raširi guzu i da ga ubaci, i to me je palilo mnogo, i vrlo sam bio nestrpljiv. Došao je red na Dominika, okrenuo sam se odostraga, naguzio se, a Dominik me lupao po guzi, komentirajući kako je ogromna. Napokon sam osjetio kako mi nečiji kurac ulazi u guzu, i stenjao sam kao da se radi o veličini od preko 20 cm, a ne o kurcu od 14 cm, ali njegova širina me je oduševila, i jebao me je polako pa jako, i smjenjivao stalno brzinu guranja, što mi je bilo fenomenalno. Promijenili smo pozu, legao je, a ja sam sjeo na njegov kurac, i kako nisam bio vješt u nabijanju, više sam sjedio na kiti, nego što sam se nabijao, a Dominik je to vidio, i blago se smijao, i počeo odozdo da me nabija. Uzivao sam, i odlucio sam dati sve od sebe, i da ga još više zadovoljim. Počeo sam doslovno skačem po njemu, i radio sam čučanj, a Dominik je samo stenjao i ništa nije izgovarao. Noge nisam osjećao, ali sam htio da dam sve od sebe i da se pokažem u najboljem izdanju!
Jebao me je pola sata, i nikako nije svršavao, a ja sam se samo nabijao na kurac, radio čučanj, i bukvalno bio premoren. Dominik je vidio to, pa se ustao, legao sam i raširio mi noge i počeo ga gura.držeći mi noge u zrak. Doslovno me je odvalio, što je brže mogao ulazi – on je ulazio, a ja sam sav crven u facu bio, i zatvorenih očiju stenjao, dok nisam osjetio da je prestao, i dok se opet po mom licu nije razlila njegova sperma. Izlizao sam mu ga cijelog, i oblizivao se oko usana jezikom pokupiti sve što im sperme po meni, a on se sagnuo, poceo da me ljubi i njegova sperma je bila iu mojim iu njegovim usnama! UMORAN JE BIO, A I JA! Odmorili smo, a guzu nisam osjećao kao ni noge. A kakav je nastavak priče, i kako sam ja njega sljedeći put jebao, o tome u drugom dijelu 🙂

From:
Date: August 24, 2016

2 thoughts on “Ja i on erotska gay priča

  1. Kao kažeš mi to volim seks eto molim te ima u guzu cure sa penisom kuća buka pozitivan u guzu pucanje sex samo kažu nogometnu pušenje puno 37 rukomet muški pol nema veze ali ja tu sam to to puca mi ti kažem stepen u guzu samo kažem da te volim seksi veš tucaj me i ja ću samo nek puca svi mi kažemo lepu guzu
    0616649878 samo kaži mi kaži mi neću Dođi brzo Viber domaći seks sex ja Volim momke novac u seksi Vesu Dođe mi da kažem hoću samo Neka puca ko puno a je možete ne bre neću da te lažem eto molim te ima guzu samo mi to

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.