Šta fali lezbejkama PORBAJ SVE U ŽIVOTU

0 views
0%

A i šta fali lezbejkama, treba sve probati u životu

-A i šta fali lezbejkama, treba sve probati u životu. REKLA JE KROZ NENA DIVNA USTA. I deo erotske price OVDE

pornic sa dve devojke, lesbo porn, lesbian sex

– odgovori mi smelo, uz onaj isti namig sa početka priče.
Šta mi se dešava? Zašto mi je srce zalupalo na trenutak? Ma tripujem nešto. Hej, vidi one dve. Stvarno su dobre. I još ovako u trojci. Valjalo bi ovo probati. Hej, šta to Marija radi, zašto joj je ruka na gaćicama? Sigurno češka butinu.
Jako sam naivna. Nisam ništa kapirala u početku. Kasnije, kad sam osetila vlažnost kod sebe, sve mi je bilo jasno. Pogledam Mariju, a njoj jedna ruka i dalje među nogama, druga na velikim grudima.
-Marija, ti to masturbiraš ispred mene?
-Oprosti, zanela sam se, a mislila sam da ti neće smetati. Znamo se tolike godine, a ovo me napalilo. Neću više, obeća…eeeeej! Zašto me dodiruješ?
-Ne znam šta mi je. Imam potrebu posle ovoga da istražujem žensko telo.
-Verujem, ali ne znam da li sam spremna.
Ovo je rekla, i stavila je ruku na moje dupe. Dala mi je znak. Nastavile smo da se mazimo, i približavamo dok se polako nismo poljubile. Više reči nije bilo, samo poljubci, uzdasi, maženje. Polako sam je zavukla ruku ispod majice, milovala joj leđa, pa preko stomaka prešla na grudi. OGROMNE SU! Trudim se, ali ne mogu da primetim gde su njene reke. Shvatim da su na mojoj guzi sve vreme.

Izvodi pravi striptiz lezeci

Dok sam se ja opasuljulila, ona nije imala majicu, a ja gaćice. Počinjem da joj ližem već ukrućene bradavice, a ona meni lagano širi noge. Uvija se prelepo, kao da izvodi najbolji striptiz na kreveru. Osetim da su se butine slepile od mojih sokova. Gurnem njoj ruku u gaćice, kad i ona isto vlažna. Vrlo lagano su joj spale posle toga, a ja i dalje tvrdim da ih je ona skinula. Bilo kako bilo, sad smo bile obe nage, jer sam i ja svukla moju majicu, dvojni erotski striptiz kao igra bez granica. Legla sam preko nje. Mazila je po plavoj kosi, jednom, a po klitorisu drugom rukom. Čula sam stenjanje. Shvatila sam daj pravi trenutak da siđem dole, tako reći. Osetila sam svu toplini, lepljivost i ukus ženskih sokova sa njene mokre obrijane picke. Nisam verovala da ovo može biti ovako zanimljivo. Malo sam se zanela, pa nisam obraćala pažnju do jednog trenutka kada je vrisnula i umalo probudila moje roditelje. Srećom nije, ali nesrećom, nisam očekivala da će svršiti. Meni u facu. Onako ulepljena sam, pomalo iznervirana uzela peškir i počela da se brišem. Kako sam bila na kolenima sa raširenim nogama, u jednom trenutku sam samo osetila nešto na svojoj ribici. Sklonim peškir, kad ona se podvukla. Ne znajući šta ću, što od neiskustva, što od one toplote u stomaku i gurdima, ja se malo spustim i moja zategnuta guza počinje da dodiruje njeno čelo. Tad sam dobila, čini mi se najbolje lizanje od prvog lizanja, pa sve do poslednjeg kojeg sam imala skoro, to i striptiz uvijanje ne mogu da zaboravim. Ulazila je u mene, malo jezikom, malo prstima, ma čime je stigla. Uhvatila sam njene grudi, čini mi se da su joj kapilari popucali. Ona je lizala nekim jako čudnim tempom, koji mi je sasvim odgovarao. Malo sam mazila i svoj klitoris, pa sam shvatila da ću svršiti. Pošto sam znala da nije baš prijatno to uraditi njoj na faci, pokušala sam da se sklonim, a ona me je uhvatila za kukove, otvorila usta. Nakon svršavanja je samo rekla
-Sad smo jedan-jedan…

From:
Date: April 1, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.