Јебање жене

0 views
0%

Јебање жене

порнић, домаћи порнићи, порнићи маторке.

Моја жена је веома привлачна црнка. Има који килограм више, али добро јој стоје,чак одаје слику јако појебљиве жене. Сисе су јој јака четворка, изненађујући пине и чврсте. Пичка јој је још увијек тијесна, лијепа чупавица са малим усминама. Моја нена је затворена и веома озбиљна, чини се јако конзервативна. Чак не воли тренутке ни када јој причам вицеве, приче о прељубама и флертовима наших познаника је уопште не занимају. И њени прохтјеви у сексу су јако скромни. Два пута седмично, максимално и то класика, без орала и увијек иста поза. Редовно сврши и послије тога прекида са сексом. Усавршио сам за ових 25 година брака технику па у 99 одсто случајева истовремено свршавамо.

Тог љета отишли смо на море у Игало, код наших старих пријатеља. Чекала нас је наша уобичајена соба са купатилом, кухиња је била заједничка за још једну собу. Дошли смо у суботу ујутро, смјестили се, попричали срдачно са домаћинима и отишли на купање. Поподне, у собу до нас смјестио се један млади пар из Сомбора. Он двадесетседмогодишњак, повисок и лијеп момак, она двије године млађа, сисата мршавица, вршњакиња наше ћерке. Упознали смо се, попили вечерњу кафу и смјестили се свако у своју собу. Али не лези враже…
Одмах око десет увече чула се шкрипа кревета и гласно јечање младе Војвођанке. Уживали су, али свега десетак минута. И ми смо реаговали и кренули сам мажењем. Узео сам своју Нену на исти начин, одозго,класика, али примијетио сам да је била много влажнија него иначе.

И након непун сат времена наше младе комшије започеле су љубавну игру, овај пут дуже и жешће. Чуло се све у нашој соби, поготово што смо имали заједнички балкон, а због рућине врата су била отворена.

-Ови су неуморни, рекла је тихо Нена.

-Млади су , нека се јебу, зато су и дошли овдје, одговорио сам.

Млада комшиница, име јој је Ивана била је заиста жестока. Вриштала је, цвилила, тражила јаче и јаче. Ставио сам руку на женину пичку и осјетио да је јако влажна, слузава потпуно. Попунио сам је са два прста, другом руком сам јој миловао гузу. Подигао сам јој ноге и забио јој набреклог курца до јаја. Изненадило ме је имоја Нена је зајечала и рекла тако, тако, само жестоко.Морам рећи да је мој курац дуг 19 цм, јако је дебео, са великим главићем. Све жене, које сам појебао у почетку су зачуђено гледале у њега, поготово приликом орала, али касније су ме опсједале, па сам имао и брачних проблема.

И док је Ивана јако вриштала ја сам појачавао темпо. И моја Нена се опустила, уживала је, трајало је дуго. Свршавали смо истовремено, гласно обоје. Убијеђен сам да су нас младе комшије чуле, а то ми је била и намјера.

Ујутро смо се поздравили,истовремено смо кували кафу, а он, Дарко, нас је позвао да пијемо код њих кафу и да пробам добру стару шљивовицу. Тако је и било.

Њих двије су причале, упознавале су се. Чуо сам кад јој је Нена рекла да је вршњакиња наше ћерке. Кришом сам посматрао симпатичну Војвођанку. Лице јој није било нарочито лијепо, али груди су јој биле фантастичне. Тог јутра имала је само мајицу кроз коју су стршале набрекле брадавице. Рекли су нам да нису у браку, да се забављају годинама. Нас двојица смо попили по четири ракијице. Поздравили смо се, отишли смо на доручак, а позвали смо их да послије вечере буду наши гости.

Тако је и било. Ивана је дошла са свјеже опраном косом и бијелом мајицом испод које су се познавали мокри кругови. Туширала се и највјероватније није довољно обрисала. Била је у шорцу, баш као и Дарко. Ја сам намјерно обукао синтетички шорц без поставе кроз који се јасно осликавао мој мацан. Нена је на себи имала мајицу али са грудњацима и подужи шорц. Оне су пиле сок, нас двојица моју ракију.

-Баш лијепо мирише та босанска ракија, радо бих је пробала, прозбори Ивана. Насуо сам јој са задовољством и ради реда и мојој жени, мада никад није пила алкохол. Ракија нас је гријала, били смо, сви осим моје жене све отворенији.

-Драге комшије извините, ако због нас не можете спавати, као из ведра неба прозборила је Ивана.

-Ништа не брините, рекао сам , знамо ми шта је младост. Нена је у том тренутку однијела шаљице од кафе у кухињу. Искористио сам тај тренутак да будем још отворенији.

Ми јесмо у годинама, мени је 50, жени 46, али и ми смо врели, додуше не тако као ви, али не предајемо се. Не брините, ако вас и чујемо то нам даје вољу, рекао сам смијући се, радостан због њиховог одобравања.

У том тренутку Дарко је ставио Ивани руку на кољено, махинално јој благо масирајући ногу све до шорца. Осјетио сам како јој брадавице расту, али максимално је нарастао и мој дебели курац. Устао сам да истресем пепељару, и враћајући се намјестио тако да га млада комшиница примијети у елементу. Изненадио ме и Дарков поглед, али и реакција.

-О комшија, па на први поглед би се рекло да сте у најбољим годинама.

-Баш си ми прочитао мисли, рекла је Ивана.

Намјерно сам погледао доле свој шорц и рекао, ма недам се ни ја. Жена се вратила, попили смо по још једно пиће и почели спремати за спавање. Ивана се брзо зачула, јечала је јаче него претходне ноћи. Жена је легла и читала неке женске новине, а ја сам изашао на терасу да запалим цигарету. Изненадило ме када сам кроз прозор видио да је свијетло упаљено и да Ивана сумануто јаше Дарка. Сисе су јој играле најљепшим ритмом, увијала се и јечала. Био сам сигуран да су ме примијетили, претпостављао сам да су због тога и упалили лампу у соби. Пришао сам жени, помиловао јој сисе, завукао руку у гаћиице и поиграо се са премокром пичком. Ћутала је, а ја сам је свлачио и убрзо похотно набијао. И овај пут је била мокрија него уобичајено, било је прелијепо, баш као првих мјесеци брака. Следећег јутра, након кафе договорили смо се да идемо заједно на плажу. Смјестили смо се поред „Титове виле“ и наставили са уобичајеним ритуалом, мазањем уљем и кремом, читањем штампе и коначно одласком у воду. Дарко је био слаб пливач, моја жена непливач. Остали су обоје у плићаку. Ја сам искористио пријеподневно чисто море и отпливао мало даље, до мјеста гдје ми је вода до врата, а био сам удаљен око 300 метара од обале. Ивана је допливала до мене и рекла па није уопште хладна вода. И ту смо попричали и помјерили се двадесетак метара удесно. Велике груди поигравале су јој у оскудном костиму, нисам скидао поглед са њих. Примијетила је да је гледам и благо црвенила у лицу.

-Ви сте баш лијеп и складан пар, рекла је.

-Хвала, али ви сте непоновљиви, одговорио сам.

-Због чега , упитала је радознало.

-Па млади сте , лијепи, изазовни, активни, обдарени, редао сам атрибуте.

Мало ме у том тренутку попрскала водом по лицу што сам схватио као позив за игру. Одговорио сам јој, пришао с леђа и макице полио по лицу. Окренула ми се и само насмијала. Ставио сам јој руку на бок и гледао у очи. Само је ћутала, рукама одржавајући равнотежу. Помиловао сам јој сисе, извадио их из купаћег и рекао овако добре још нисам видио.

-Превелике су, рекла је, смјешкајући се.

-Најбоље су одговорио сам, изазивају реакцију код сваког мушкарца.

Помиловао сам јој гузу, дохватио преко купаћег по пичкици и чекао реакцију. Само је мирно ћутала. Убацио сам јој кажипрст у мокру пичкицу, извука га и полизао. Отпливао сам, оставивши је збуњену. Тај дан ми је курац стално био дигнут, а палило ме и то што су га двије старе госпође, које су лежале на три метра од нас, нетремице гледале. Примијетила је то и Ивана , смјешкала се и очима показала на двије старе госпође.

Послије вечере и шетње договорили смо се да будемо гости код младих комшија. Отишли смо лежерно обучени, понио сам породични сладолед, а наш домаћин нас је почастио домаћим фрушкогорским вином. Атмосфера је била опуштена, лед пробијен. Зачудила ме моја жена, која је била јако причљива. Обукла је хаљиницу, подобро изнад кољена, била је без грудњака. Зреле велике дојке су јој баш биле примамљиве. Причали смо, смијали се, зезали на властити рачун. Одједном је Ивана завукла Дарку руку под мајицу и почела га шкакиљати. Смијао се и узвратио јој. Нису престали да се лудују, а он јој је изненада повукао мајицу преко великих младих, сочних сиса. Ја и жена смо се погледали, жена се осмјехнула и пробила лед.

-Баш си згодна, имаш лијепо тијело.

-Ја јој то одржавам, био је Храбар Дарко. Било је видљиво да су нам обојици курчеви били дигнути, успаљени све троје, а чинило ми се да и мојој Нени прија опуштена атмосфера. Дарко је дирао Иванине брадавице, а она га наједном благо удари по главићу преко шорца. Загрлио сам жену и почео је масирати по леђима. Изненадило ме, наслонила ми главу на раме. И док се Дарко играо са Иваниним сисама и ја сам подвукао руку кроз деколте од женин деколте и почео мазити сисе. Није се бунила. Занимљиво је било ја сам мазио женине сисе и гледао Иванине, а Дарко обрнуто. Ивана се ослободила, завукла му је руку кроз ногавице и почела благо дркати курац. Моју жену је то јако узбуђивало.извукао сам руку из сиса и ставио јој одоздо на гаћице, осјетио сам да је влажна. Миловао сам се другом руком по курцу преко шорца.Ситуација се одмицала контроли. Преузео сам иницијативу и почео љубити жену. Шапнула ми је да је ова ситуација пали и да није вјеровала да ће преломити у себи да буде овако отворена.

-Сад ћу те јебати пред њима, шапнуо сам.Није ми ништа одговорила, лизнула ми је ухо у знак одобравања. Свукао сам јој хаљину преко главе, свукао сам јој и бијеле гаћице и клекнуо да јој полижем превалажну пичку.

-Браво, рекао је Дарко и у секунди скинуо Ивану. Потом смо обојица скинули шорцеве.

-Вољела бих да угасите свјетло, рекла је моја Нена.

У мраку, односно полумраку, јер је улична расвјета чинила своје били смо опуштенији и слободнији. Лизао сам женину сочну пичку, а она ми је благо дркала набреклу курчину. Подигао сам јој ноге и лагано набио до пола, па јаким трзајем до јаја. Узвикнула је, лакше мало.

У исто вријеме Ивана је зајашила Дарка и почела цичати. Пружио сам руку и ухватио Ивану за сису, а онда додирнуо њену влажну пичкицу и Даркова јаја. Ивана је брзо свршавала, ја и жена смо тактизирали.

-Да промијенимо улоге, предложио је Дарко.

Без ријечи сам устао са Нене, кврцнуо младог пастува по гузици и ушао међу ноге младе Иване. Гурнуо сам јој га јако, најјаче што могу.

-Јој како је бебео, процвркутала је.

Моја Нена је ћутала, покрила је руке лицем и чекала млади курац у себи. Набио јој га је до јаја, старка је мјешала и говорила супер је, само тако настави. Свршавали су обоје истовремено, рекла му је прије тога, слободно истресај све у мене, имам спиралу. И Ивана ми је рекла да је слободно јебем да пије таблете. Свршавала је често и гласно, заривала ми нокте у гузу . Кад је осјетила да сперма излази из мене у млазу, зарила ми је дубоко прсте и нокте у гузове, да сам зајечао. Опуштали смо, курац је био у њој још неколико минута док није спласнуо. Онда га је Ивана стручно обрисала, пољубила главић и рекла био си диван. И моја жена је била задовољна, гледао сам је у чуђењу, питао се зар је то она.

Дарко је отворио другу флашу црњака, нас двојица смо немилице пили, њих двије по пола чаше.

-Имам идеју, рекао сам.

Сви су ишчекивали шта ћу рећи.

-Предлажем да Ивана вечерас иде самном у собу, нека Нена остане овдје. Ивана је пристала, Дарко је рекао одлична идеја, само је Нена ћутањем одобравала. Претрчали смо ја и Ивана у моју собу и одмах се бацили на кревет. Курац ми је убрзо био тврд. Ушао сам грубо у њу, спремно ме је дочекала и рекла јеби ме татице жестоко. Рекао сам хоћу ћеркице.

Јесам ли генерација твоје ћерке, питала ме је.

-Да ћери, одговорио сам и наставио да је тешем најжешће што могу. Јечала је и уздисала. Чуо сам шкрипу кревета и у сусједној соби, чули су се обоје. Мало смо спавали, можда сат или два и у рано јутро опет почели дивљати.

Сутрадан, кад су се жене задовољене и изјебане свака вратиле у своју собу, одспавали смо, пропуштајући доручак. Послије тога смо отишли и маркет, накуповали хране, спремили ствари и бродицом отишли на сусједно полуострво. У једној увалици били смо усамљени. Били смо потпуно голи, мазили се и љубили и јебали цијели дан. Најљепше је било у води, кад смо ја и Дарко наизмјенично јебали једну па другу. Али десет дана је прохујало тако брзо. Сузе су се појавиле на крају, али и размјена адреса, бројева и мејлова. Пао је договор да будемо њихови гости за Иванин рођендан у октобру. Нашу везу смо наставили, али и увукли у њу још једног члана. О томе у наставку.

From:
Date: February 8, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.