Matorka isprobava zeta

0 views
0%

PISMO TREĆE

Matorka isprobava zeta jak sex

Nisam mogla da verujem da mi neko može toliko nedostajati. Da me preplavljuje fizička bol bez tebe. Dve beskrajne nedelje bez tvog dodira, bez tvog pogleda, bez tvog kurca. Nisam mogla da verujem da to može da mi se desi, sada posle toliko godina.

Zet jebe tastu

Kad si bio poslednji put, tražio si da ti pričam o svojim ranijim iskustvima, ali nisam bila u stanju. Nisam želela da pokvarim ono popodne u kome si me osvojio i ispunio. Nisam mogla da se setim, ali sad ću, evo sad ću da ti pričam, dok ležim na krevetu i mislim samo o tebi.

Imam crne haltere i mrežaste čarape, onako kako voliš, nosim ih svaki dan. Ležim potrbuške, preko velikog jastuka, sa uzdignutom guzom. U sebi imam kuglice, veće u pici i manje u guzi, kolena su mi raširena, spremna sam da se nenadano pojaviš i uzjašeš me. Znam da nećeš, ali osećam tvoje prisustvo i kad nisi tu.

Pri najmanjem pokretu, osećam kako se kuglice pomeraju u meni. Nije ni blizu onom osećaju kad si ti u meni, ali želim to, znam da znaš da sam uvek spremna.

Računar mi je pored glave i kucam sporo, neznatni talasići me polako preplavljuju, iz kuglica. Pisaću ti o svojim ranijim iskustvima, baš kao što si me pitao.

Da ne pravim velike uvode: oduvek sam imala libido veći od svog muža i, iako me je jebao sasvim zadovoljavajuće, nikad mi nije bilo dovoljno. Varala sam ga!

Nikome nisam do sada o tome pričala. Imala sam ih nekoliko, i što sam se više jebala, više mi je trebalo. Setiću se nekih dana. Nekih mojih dana.

Moj ljubavnik je bio mlađi od mene, radili smo zajedno i bio je spreman da mi se nađe kad god poželim. Uvek je dolazio u moj stan, spreman da dotrči na prvi poziv, u bilo kojem delu dana.

… Muž me je kresnuo kad se vratio s neke proslave. Mislim da je nešto skrivio, možda nije ništa pojebao, ali osećala sam miris druge žene na njemu. Nisam mu zamerala. Uopšte mu nisam zamerala. Uvek mi je bilo krivo što ne možemo da pričamo o tome. Ne bih imala ništa protiv.

Uglavnom, već sam zaspala i verovatno ga je osećaj krivice smestio među moje noge. Ležala sam na strani i samo sam pomerila jednu nogu da mu međunožje učinim dostupnim. Polizao me je do dva lepa orgazma.

Tražila sam još. Prišao mi je s leđa, ali želela sam da bude grub, što on nikad nije mogao. Podigla sam noge i povukla ga na sebe. Trudio se. I svršila sam još jednom, ali nisam bila zadovoljena kad je legao pored mene i zaspao.

Pokušala sam da zaspim i sama, pa da se zadovoljim još jednom– telo je tražilo još, ali nije išlo. Još gore, probdela sam čitavu noć, nezadovoljena i mislila da ću se raspuknuti.
Čim je ustao i otišao na posao, pozvala sam mladog ljubavnika. Ne navodim mu ime, jer nije ni važno. Imao je neke svoje trenutke, ali nije bio ništa posebno. Pozvala sam ga da me zadovolji i dotrčao je u rano jutro. Čekala sam ga gola, na kolenima.

Nije mu palo ni na kraj pameti da me pojebe u dupe, ali priuštio mi je dva lepa orgazma. Pokušala sam da ga podignem usnama, ali istrošio se. A, meni je trebalo još. Jedva sam čekala da ode, da se spremim i otrčim na posao, sa velikim zakašnjenjem.

Obukla sam samo suknju, bez gaćica. Nisam tad još znala šta ću sa sobom, mislila sam samo na seks. I morala sam da potražim novi kurac.

„Stradao“ je kolega pored koga sam sedela godinama. Bio je mojih godina i srećno oženjen. Nisam imala strpljenja za neku veliku taktiku. Jednostavno sam mu rekla da me svrbi pička i da želim da mi pomogne. Zapanjio se, naravno, ali ubedila sam ga.

Jebao me je u toaletu, stojeći. Imao je velik kurac, ispunio me je do dna. Zgrabio me je s leđa, nabijao se i svršili smo u isto vreme.

Izvinjavao mi se, posle, iako nije imao za šta.

Malo sam se smirila, ali bez gaćica, moja agonija se nastavljala. Pozvala sam muža da dođe po mene, opravdala se glavoboljom i pobegla s posla. Jebali smo se čitave večeri, dizala sam ga nekoliko puta i konačno je moja želja bila smirena.

Ipak, kad je zaspao, iznuren, izdrkala sam još jednom.

Posle me je bilo stid. Bio je to moj najlepši dan, sve dok se ti nisi pojavio.

U međuvremenu, dok sam ti ovo pisala, svršila sam dvaput. Pisaću ti o još jednom ludom iskustvu. Samo da namestim vibratore, onaj veliki i onaj dugački.

Sad mogu da nastavim.

mama jebe zetaBilo je to na letovanju, pre desetak godina. Sunčala sam se sve vreme u toplesu i primetila jednog mladog Grka kako fiksira moje grudi. Dva dana nije skidao pogled s mene, ali shvatila sam da ništa neće preduzeti.

Prišla sam mu kad mi je muž bio u vodi i upitala hoće li nastaviti samo da me gleda, do kraja mog odmora, ili će mi pokazati šta ima u gaćama.

Ušli smo u vodi kad se muž vratio na peškir. Plivali smo blizu jedno drugom i sve dogovorili. Pozvala sam ga da bude blizu u vreme kad smo obično išli na popodnevni odmor.
Izlazila sam svakog dana i nalazili smo se u njegovoj hotelskoj sobi. Jebao me je na brzaka, ali imao je velik kurac i veoma se trudio da me zadovolji. Uvek bih se vratila u sobu, pravo na kurac mog muža, verovatno da bih se iskupila za neverstvo.

Grk me je jebao i u dupe. Nekoliko puta. Eto, i to sam ti rekla.

Sad ću da se okrenem na bok, sa vibratorima u sebi, i pokušati da zaspim, misleći na tebe.

Čekam tvoje poruke, čekam da se pojaviš i uzmeš me…

Tvoja… ne znam ni šta sam ti… popaljena kobila?

SMS PORUKE

Ne piši mi pisma. Nemam želju da čitam o tvojim avanturama. Jebaću te kad mi se digne.

Prestani da drkaš. Želim da poludiš od želje, kad dođem da budeš napeta i spremna.

Znam da me nisi poslušala. Ne guraj ruke u gaćice, ne diraj vibratore, ne stavljaj kuglice. U protivnom, neću dolaziti…

Doći ću za deset dana, ali samo pod uslovom da ti pička bude željna kao nikad. Ne diraj, ne diraj.

Još dva dana. Strpi se i uživaćeš.

Nisam mogao juče, jebiga, kresnuo sam fenomenalnu ribu s posla. Moram sad da se malo odmorim od nje. Kako ta ima tesnu picu! A, luda je. I stalno me zove. Rekao sam joj da imam obavezu prema bivšoj tašti i da ne mogu da je jebem narednih dana. Mala je poludela. Ne veruje me, naravno. Ha, ha, kad bi samo znala…

Nisam stigao sinoć, ali nisam jebao onu malu. Spremaj se.

Još malo. Strpi se…

IZ DNEVNIKA

Nisam ti pisala već godinama, ali sad imam potrebu da pišem ponovo. Glavni razlog jer mi on ne da da pišem njemu. Nikad te neće čitati, ali…

Bio je to najgori period u mom životu. Čekala sam ga više od mesec dana. Zabranio mi je da se diram, još manje da potražim drugog muškarca. Mislila sam da ću poludeti. Mislila sam samo na njega, na njegov kurac. Raspadala sam se od želje i ne znam kako sam izdržala sve to vreme. Bez kurca.

Svaki čas sam uzimala vibratore, nosila ih po džepovima. Jednog dana sam čitavo popodne pušila najveći vibrator, luda od želje. Mogla sam da svršim samo od želje za njim, ali sam se uzdržala.

I ne znam da li je vredelo. Ustvari, vredelo je, i te kako je vredelo, ali više nisam sigurna da nisam sasvim poludela.

Posle nekoliko odlaganja, koja su pala teže od svega, pozvao me je juče popodne i naredio da se pripremim. Tražio je da se sasvim izdepiliram, pa da mu pošaljem poruku kad završim.

Odjurila sam u kupatilo i bila spremna za tili čas. Nisam se obazirala na bol, počupala sam svaku dlačicu među nogama, pod pazuhom, svaku koju sam uočila na čitavom telu.
Poslao mi je novu poruku: tražio je da namažem čitavo telo. Debelim slojem kreme, naglasio je.

Kad sam i to uradila, čekala sam više od sata do sledećeg uputstva. Tad je zatražio da obučem haltere i one crvene, kurvinske čarape. Pa da iscrtam bradavice i one strelice do pice i guze.

Znala sam da ga to pali. Bila sam spremna. Zatim je poslao poruku da pogasim sva svetla u stanu, upalim jednu sveću u spavaćoj sobi i sačekam ga na kolenima. Da ostavim otključana vrata.

Ušao je tiho, prišao mi, pažljivo me pregledao, poljubio nekoliko puta među guzove. Svršila sam kad mi je, samo na tren, gurnuo jezik na guzu. Čitavo telo mi je treperilo, toliko dugo bez seksa. Bez jebanja.

Stavio mi je povez preko očiju. Nisam se bunila. Čula sam kako se svlači, pustio je muziku i prepustila sam se njegovim rukama.

Milovao me je po leđima, dok mi je stavljao kurac u usta. Primila sam ga presrećna. Već je bio čvrst. Ispunio me je. Možeš li da veruješ da mogu da svršim na nepcima, dok ga sisam? Mogu! Mogu! Dok sam sisala taj divni glavić, pogodio me je silovit orgazam!

Prišao mi je s leđa i konačno uzeo. Ne – uzjahao me je. Otpočela je moja beskrajna serija. Moj uzlet. Držao me je čvrsto za kukove i jebao dugačkim pokretima.

U silovitom uzletu, posle tolike apstinencije, trebalo mi je čitava večnost da shvatim da sam primila u usta i drugi kurac!

Možeš li to da veruješ? Pušila sam nekome, bez ustezanja, čak nisam ni shvatala da je još jedan muškarac s njim.

I, kad sam konačno shvatila, šta misliš šta sam uradila? Ništa. Nastavila sam da mu pušim. I on je imao lep, velik kurac. Sisala sam ga, srećna.

Onda me je okrenuo, sela sam na njegov kurac, sisala mu bradavice, bolno, ludački svesna da će mi se drugi kurac zabosti u guzu. Ušao je polako, nežno. Raspadala sam se, osećajući kako se dva kurca u meni gotovo dodiruju, razdvojeni samo tankom pregradom moje sluzokože.

U početku su bili malo nesinhronizovani, ali brzo su se uskladili. Kad mi ga je jedan vadio, drugi ga je gurao. I obrnuto. Koliko je tu bilo orgazama? Nemam pojma. Nisam ni prestajala da svršavam. Četiri ruke su me mesile, gnječile mi bradavice, milovale, štipale…

Okrenuli su me tako da sednem na jednog od njih, primajući ga u guzu. Drugi mi je zadigao noge na ramena, pa se nabio. Onaj donji se gotovo nije pomerao, ali drugi je sve nadoknađivao.

Nisam znala ko me jebe kako. Nisam mogla više da razanam koji je čiji kurac, potpuno obnevidela od slasti. Sve četiri ruke su se gurale na mojim sisama, grubo ih stežući i štipajući. To sam želela. Nisam stigla da se postidim svoje želje, kad sam, glasom koji nije bio moj, slomljen orgrazmima, glasno poželela još jedan kurac –u ustima.

Mislim da sam baš tako rekla: „Daj mi još jedan kurac! Želim da ga pušim!“

Pomalo se sada stidim, kad sam sama, i kad sam se odmorila od tog beskrajnog, svemirskog seksa.

Kad su me napunili spermom, ne skidajući onaj povez, obojici sam polizala glaviće, skupljala jezikom poslednje kapi sperme.

Postavili su me ponovo četvoronoške, stajali su pored mene i prostački komentarisali moj izgled, moju želju i to što se upravo svršilo. Nije me bilo briga. Ispunjena orgazmima, klečala sam pored njih i njihove reči su se razbijale o opnu u kojoj sam se nalazila…

RAZGOVOR TREĆI

– U, jebote, kako je dobra. Nisam ti verovao, priznajem.
– Eto, šta sam ti pričao. Luda je.
– Jebote, kad sam video ove strelice, poludeo sam. Stvarno je blesava. To je najbolja fora koju sam ikad video.
– Da, i ja na to otkidam. Ali, najbolje od svega, sama je to smislila.
– Jebote, stvarno je luda.
– Nije se jebala danima. Zabranio sam joj i da drka. Jadnica, mora da je izludela.
– Ha, nije joj bilo lako.
– A, inače, jebe se svaki dan. Ne može bez kurca ni dan. Ha, ha…
– Jebote, koji si ti skot! Pa, što je ne jebeš svaki dan? Pogledaj kako je dobra. I još te prima svuda…
– Misliš, u dupe? Ha, ha, ha…
– Idi u kurac! Stvarno si nenormalan. Da je moja, ne bih se skidao s nje. Pa, pogledaj na šta je sve spremna…
– E, jebiga, moja je i radim šta želim. Ovako mi se sviđa.
– Glup si. Jebeš onu anoreksičnu motku, umesto nje. Koji ti je…
– Ne seri. Jebem koga hoću. Uostalom, anoreksična motka ima najtešnju picu na svetu.
– Ma, i njena je strava. Stvarno.
– Kao da ne znam. I anoreksična voli da joj ga zabijem u dupe. Ali nije mi tamo slatka.
– A, ona Bojana, kakva je?
– Bojana? Ma, kurac, nema pojma. Puritanac. Nije htela da mi popuši.
– Jebote.
– Ma, nije to najgore. Kad sam joj ga stavio na guzu, skočila je kao oparena. Vrisnula je kao da je derem, a nisam joj ga gurnuo ni dva milimetra…
– Ha, ha…
– Ali, zato, kad vidim ove strelice, otkačim. Potpuno me je osvojila. Vidiš da ne mogu da je otkačim.
– Ne čudim se. Vidi te sise. Čvrste su kao beton.
– Jebote, cela je takva.
– Šta da ti kažem. Sviđa mi se. Jel bi se ljutio da je kresnem još jednom?
– Ma, koji ti je. Samo izvoli. Verujem da želi da ti ga najpre malo popuši. Samo se posluži, ha, ha…
– Nego šta ću. A, ti?
– Ja ću posle. Odoh po neko piće. Ne mogu da te gledam kako balaviš i guraš joj ga u usta, kao da ti niko nikad nije pušio.
– Boli me kurac šta ti pričaš. Kad si me već doveo, iskoristiću priliku. Verovatno ni njoj nije bilo dovoljno…
– Njoj nikad nije dovoljno. Veruj mi…

SMS PORUKE

Ne znam koga si doveo, ali zahvalna sam ti za prošlu noć. Ispunio si mi želju koju sam godinama krila od svih. Rekla sam samo tebi. I ti si mi je ispunio. Ne mogu da ti opišem kakav je to osećaj imati dva kurca u sebi.

Veruj mi da nisam shvatila da ste dvojica ko zna koliko dugo. Čak i kad sam mu pušila! Jednostavno sam ti se prepustila i nisam razmišljala ni o čemu, osim da ti pružim zadovoljstvo.

Najlepši deo je bio kad ste se uskladili i naizmenično ulazili i izlazili. Svršila sam sto puta. Ustvari, nisam ni prestajala da svršavam. Valjda je ovo prvi put u životu da sam bila potpuno, baš potpuno zadovoljena.

A, kad me je jedan od vas, čak ne znam ni ko, uzeo ponovo, osećala sam da mi je čitavo telo ogroman klitoris. Čula sam da nešto pričate, ali ništa nisam razumela, treperila sam, lebdela.

Sad znam da me je najpre on jebao. Kad je otišao i ti legao preko mene, tek kad si mi skinuo povez, prepoznala sam te. Nisam mogla da se pomerim, ali kad si ušao, mogla sam da pomerim brdo mešajući kukovima, da bih te zadovoljila.

Rekla sam ti i ponoviću sto puta. Hiljadu puta – radi sa mnom šta god zaželiš, nemoj ničega da se stidiš ili ustežeš. Ispuniću ti svaku želju. Svaku, shvataš?
Jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me… Sam, sa još jednim kurcem, dvojicom, trojicom, kako god zaželiš. Kako god!
Jebi, jebi, jebi, samo me jebi…

Luda sam, znam da sam luda. Nije prošlo više od nekoliko sati, a želim još i želim ponovo. Pogodi šta radim? Drkam! Drkam obema rukama, imam po dva prsta u guzi i pici.
Zamišljam da su to dva kurca i svršiću ponovo…

Jebi, jebi, ne mogu da prestanem da ti to pišem. Jebi, jebi me, jebi me jebi me…

Pošalji mi naredbu, naredi, pripremiću se za tebe. Prestala sam da drkam. Tražiću odsad dopuštenje. Ništa na svoju ruku. Naredi, ispuniću.

Jebi, jebi, jebi, jebi, jebi, jebi, jebi, jebi, jebi, jebi, jebi me… jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me, jebi me…

(Knjiga najboljih erotskih priča VELIČANSTVENI DODIR, uskoro u prodaji! Nove, nikad objavljene i najčitanije priče, na jednom mestu! Ukoliko ste zainteresovani za knjigu, pišite na [email protected])

From:
Date: January 16, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.