Komšikin 18 -ti rođendan

0 views
0%

Imao sam 30. godina te 2008. kada je ona sa svojim drugarima proslavljava svoje punoletstvo. Mislim da sam bio srećnije od nje 🙂

Do svoje 17-te godine nisam je ni primećivao. Komšijsko derište koje je otišlo da se školuje na stranu odmah posle osnovne škole. Retko je dolazila, a i kada je bial tu nisam je ni peimećivao ,iskren da budem, sve do te tropske letnje večeri kada je došla u poseti komšiluku. I to sve zahvaljujući mojoj ženi koja je strastveni konzument nikotina. Kako to već ide komšika se sprijateljila sa starijom komšikom koja uvek ima cigarete i kod koje će moći da se krije i puši. Paklena noć, temperatura je sigurno bila oko 30 iako je bilo oko 23h.

Ja sam trebalo već uveliko da spavam, radim od 6 sati. Bio sam u krevetu samo u gaćama. Prozor moje sobe gledao je na dvoriste u kome se nalazio bazen. Znate onaj plavi najlonski bazen što se naduvava (tada su još uvek bili sa malo višom cenom). Lezeći na krevetu iznenada sam čuo glas svoje žene koji kaže :
– Ma uđi slobodno ON spava. Ma šta ti je slobodno skini, niko te neće videti.
Nastao je tajac nekih 15-ak sekundi kako bih se moja žena ponovo oglasila :
– Nema veze uđi i tako, ionako menjam vodu sutra zbog dece.
Začulo se bućkanje vode. Morao sam da gvirnem i vidim šta je. Komšika je bila sama u bazenu. Malo se praćnula i počela je da izlazi iz bazena.
BUM! Nešto me je puklo u glavu kada sam je ugledao kako stoji pored bazena i uvrće kosu kako bi je ocedila. Imala je belu tanku platnenu hipi haljinu koj je bila potpuno mokra. Videle su joj se sisice. Remek delo vajara njenog tela. Te preplanule butine, ta čvrsta poveća okrugla guza i mali struk… Oh gospode šta me snađe. Nisam ni primetio kada mi se kurac podigao. Gaće su mi sve bile vlažne. Pripremao sam se da odem do kupatila da izdrkam kurac jer jednostavno sam želeo da puknem. Zujalo mi je u ušima. Užas.
Krenuo sam na vrata sobe i uputio se hodnikom prema toaletu. Al ne lezi vraže… Pojavila se moja žena i naglo upalila svetlo ispred mene.

– Šta ti je, gde si krenuo. Što si tako crven? Pitala me je zabrinuto.
– Vrućina je, zar ne vidiš. Ima 300 stepeni. – pokušavao sam da se provučem pored nje i odem u WC. I taman kada sam se uhvatio za kvaku, ona će pretećim glasom : -Stani! Okreni se. Šta ti je to dole? Zašto su ti gaće mokre?
Pogledala je prema vratima spavaće sobe i preteći se nasmejala. Sve je skapiralo prokleto žensko.
– A pa nećemo tako… – okrete se i ode ka spoljin vratima.
– Ma šta li si umislila, ne luduj. – odgovorih pomalo zapovedničkim glasom.

Tokom cele te situacije meni se kurac spustio. Istuširao sam se i otišao u krevet. Njih dve su se i dalje čule u dvorištu, doista tiho do duše. Razmišljajući šta da kažem ovoj mojoj a da se ona ne naljuti, već me je san hvatao. Zaspao sam…

Osetio sam neku toplinu oko kurca. Prelepo, meko, toplo, mmmm….. Kakav san. Komšika me je baš napalila. Mislio sam da imam erotske snove, baš mi je bilo lepo, sve dok najednom nisam osetio kako se nešto trlja po mojoj butini. Nije meko, nije tvrdo, ima neku čudnu teksturu… Otvorio sam oči i ostao zaprepašćen! Žena mi je pušila kurac kao nikada do tada i trljala se bradavicom o moju butinu…

Toliko mi je dobro sisala nabrekli kurac da sam ja iznenada i bez ikakve najave toliko svršio da se ona umalo nije zadavila. Ljudi moji, tada sam video nešto što sam imao prilike da vidim samo jednom u nekom pornići.
Sperma joj je izašla na nos! Počela je da kašlje i da roka. Krenula je da povraća i potrčala ka kupatilu. A meni je dragi moji kurac još uvek bio dignut! I to baš, baš. Ja sam tek sada bio spreman da jebem.
Legao sam u krevet, otkriven, na ledjima dok mi je kurac stojao kao nekakav jarbol koji čeka da mu se okači neka zastava.

– Pa dobro jesi li ti normalan budalo jedna. Pa je li hoćeš da me udaviš, koji ti je kurac? I odakle toliko sperme? Pališ se na piletinu perverznjaku jedan. Pored ovakve žene?

Što jes – jes. Moja žena je stvarno u tom periodu baš dobro izgledala. Poveće sise, veliki kukovi, velika bulja, fini struk i prelepe, predivne noge (butine posebno – često sam svršavao po njima)

Bez reči sam je dohvatio i oborio na krevet. Podigao sam joj noge na ramena i grubo joj prodro u pičkicu. Vrisnula je i tako me je jako udarila da sam sve zvezde video. Izvadio sam ga i gurno joj noge na stranu, držeći se za obraz.
– Ma koj ti je bre ženo? Prvo me napališ u snu, posle me biješ. Šta bi ti htela? Romantiku?
Ležala je na stranu i brbljala : Grubijanu jedan, nikada nisi bio ovakav. Šta je, ona te je napalila. Idi kod nje jebala te ona … itd. Nisam mogao više da slušam i hteo sam da odem iz sobe.

Međutim… meni je kurac i dalje bio dignut! Osetio sam bolove u jajima. Ma nek ide sve do đavola. Odradiću ja svoju ženu pa neka se ljuti koliko joj volja. Sama je kriva.

Ležala je okrenuta leđima sa istrćenom guzom. Polako sam joj prišao i naglo je okrenuo na stomak. Apsolutno se nije nadala , mislila je da sam izašao.
HEJ! – vrisnu. Koliko je vrisnula ja sam joj ga vec spakovao. Ne, nemoj … stani.. Ahhh… stani bre sivonjo …. joj… ahhh, ah,… aaaaahhh… Pička joj je bila skroz mokra. Toliko vlažna da je kurac uletao tako lako u nju da sam mislio da sam stigao do kraja … Haha
Nastavio sam jako da je jebem dok joj je dupe samo pljeskalo i talasalo se od mog nabijanja. Kurac mi je sav utrnuo, mislim da sam mogao da jebem do ujutru. Nisam prekidao tempo koliko go d sam mogao da izdržim. Osetio sam kako je svršavala. Nabila je glavu u jastuk i tako zanosno stenjala da sam ja sve jaće nabijao.
Primetio sam da joj se pička skroz otvorila i da bi joj konjski kurac bio tek taman.
Razrađena, mokra pička više mi nije pretstavljala neko zadovoljstvo. Tada sam rešio da ću da uradim nešto o čemu dugo maštam , a što je ona već dugo , dugo obećavala ali nikako nije pristala…
Jebaću je u dupe!
Izvadio sam ga. Bio je sam namzan i glatak. Taman kako treba.
Mislila je da je gotovo i počela je da diže glavu… Tog momenta sam je uhvatio za rame. Trznula se i pogledala u stranu jer nije znala šta se dešava. Pritisnuo sam je na gornji deo leđa i zabio glavu u jastuk. Došao sam do čmara. Osetila je.
– Ne, ne, ne. To nikako. NE! Čuješ ti mene štaaaaaa aaaa aahhhh…. Ahhh
Ja sam u toku njenog monologa već ugurao glavić. Osetio sam kako joj telo drhti. Bila je nevina u guzu.
Njeno zapomaganje nije pomagalo, već je imalo samo kontra efekat. Mene pali kada one stenju. To obožavam.
Osetio sam kako je glavić prošao anusni prsten. Bilo je tako lepo… Njeno zapomaganje je pomoglo da vrlo brzo rasirim tu meku lepu guzu, ulazio sam ceo do kraja. Lizao sam joj uvo dok sam sa svojih 96 kg ležao preko nje. Nije imala nikakve šanse da mrdne, kamoli da se izvuče. Sudbina joj je bila da ovaj put bude pošteno jebana. Pogledao sam na dole ka njenoj guzi i mojoj alatki kako ulazi i izlazi iz njenog čmara. Taj me je prizo opasno napalio. Svrsio sam joj unutra. Napunio sam je toliko da mi se učinilo da sam se upiškio. Zaista.

Preturio sam se na stranu i pokušavao da dođem do daha…

Ona je ležala još neko vreme onako razvaljena, polako se pridigla na kolena i nežno me poljubila.

Tada sam shvatio da moja žena voli grub sex ma koliko se ona pravila da nije tako.
Mnogo toga smo isprobavali kasnije i mnogo toga ima da se priča.

Ali takođe ima i par momenata (koji se i danas povremeno dešavaju) sa punoletnom komšikom…

Ukoliko vam se priča dopala biće nastavka. Ako ne – onda nikome ništa.

Pozdrav

From:
Date: April 10, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.