Prvi put sa dvojicom

0 views
0%

Imam 20 godina, i zelim da podelim sa vama jedno lepo iskustvo.

Nikad nisam bila avanturista u seksu, volela sam uobicajene stvari, ali jedno spontano vece je to sve promenilo.

Moj decko je slavio rodjendan, napravio je zurku u svom stanu. Zurka je bila odlicna, svi smo popili i proveli se neverovatno. Ja sam planirala da mu kada se zurka zavrsi dam jos jedan rodjendanski poklon, samo za njegove oci. Medjutim, kada su svi otisli, ostao je njegov drug, na koga sam se inace malo lozila.

On nikako nije odlazio, pa smo decko i ja poceli da se ljubimo i vacarimo, misleci da ce shvatiti da treba da ide. On nije odlazio, i sedeo je sve vreme na kaucu pored nas. Kako sam ja opkoracila mog decka koji je sedeo na istom tom kaucu, primetila sam da nas njegov drug sve vreme gleda. To me je malo nalozilo, moram da priznam. Decko i ja smo isli sve dalje i dalje, a njegov drug je sve vreme bio tu pored nas, vidno uzbudjen. Kada mi je decko skinuo majcu, ispod koje nisam imala nista, primetila sam da je drugu bukvalno ispala vilica kada je video moje oble, trcaste grudi. Prijali su mi njegove pogledi. Ubrzo, ja sam bila potpuno gola, on me je bukvalno pogledom jebao, a ja sam se osecala neverovatno pozeljno.

Za trenutak sam htela da stanem, i da kazem decku da ga otera, ali pre nego sto sam uspela da to kazem, moj decko je izvadio svoj kurac, a ja sam sela na njega. Bilo je neceg neverovatno uzbudljivog u teme sto nas neko posmatra. Nekoliko trenutaka posto smo poceli da se jebemo, njegov drug je izvadio svoj kurac i poceo polako da drka dok sam ja nasedala na svog decka. Mozda je u meni proradio alkohol, a mozda i neka moja perverzna strana koju nisam znala da imam. Bez mnogo razmisljanja sam stavila svoju ruku na njegov kurac i pocela da je prevlacim polako preko njega. U tom trenutku sam pogledom trazila odobrenje od mog decka, i videla da i on u tome uziva.

On se priblizo i seo pored mog decka, a ja sam se sve vreme se nabijajuci na kurac svog decka, savila i pocela da mu pusim. Proradila je neka cudna strast u meni. Osetila sam se mocno sto istovremeno zadovoljavam dva decka. Sapnula sam decku da zelim njegovog druga u sebi, a on je samo klimnuo glavom. Ustala sam, njegov drug me je gledao zacudjeno, a ja sam sela na njega. Moj decko je uzivao u tome koliko i ja.

Decko je rekao da svi ustanemo, rekao mi da kleknem na podom, savio me je, i poceo da me tuca od pozadi, a drugi je stao ispred mene i pocela sam ponovo da mu pusim. Stenjala sam sa kurcem u ustima. Pozelela sam da budu u meni u isto vreme. Spustila sam druga na pod, zahajala ga i rekla decku da mi stavi u guzu. Obradovao se jer sam mu to inace retko davala. Isprva je jako zabolelo, ali sam ubrzo pocela jako da uzivam. Nikad nesto tako nisam osetila.

Decko je ubrzo svrsio u moju guzu, a ja sam nastavila da tucam druga. Bio je izdrzljiviji dosta od mog decka. Svrsila sam pre njega. On je ustao u stavio mi ponovo svoj kurac u usta dok sam klecala na podu. Pusila sam mu sve dok nije svrsio. Osetila sam se kao porno diva, i poucena malobrojnim pornicima koje sam gledala, pustila sam ga da svrsi po mom licu i grudima. To mom decku nije bilo pravo, jer mu to nikad nisam dozvolila, ali su to vece sve barijere bile probijene.

On je otisao kuci, a ja sam ostala sa svojim deckom da popricamo o tome sta se desilo. Iako sam mu rekla da bih volela da to ponovimo, on nikada nakon toga to nije zeleo. U jako sam velikom iskusenju da to probam ponovo bez njega, ali me grize savest. A i jako me kopka, kako bih se snasla sa trojicom.

Mozda bas sa tim njegovim drugom. 🙂

From:
Date: April 9, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.